Öppen träning

Kom och träna på vad du vill och få tips och feedback från instruktör. Tillgång till gräsplan, gruspaddock, inhägnad hage, inomhuslokal och vallgrupp(hunden måste få ok från mig vid egenträning). Tillgång till Rallylydnadsskyltar, konor, Nose Work-tillbehör och olika targets.

 • Olika datum och tider på dom olika tillfällena.

BOKA HÄR!

Hundmötespromenad

Vi promenerar bestämda slingor med start från båda hållen för att få flera kontrollerade hundmöten på vägen. Vi startar med en kort runda första halvtimmen där det blir konstanta möten och sedan avslutar vi med en lång runda där mötena blir mer realistiska och med längre mellanrum. Alla ansvarar för sig själva under promenaden men självklart finns jag som stöd och bollplank. Under långa rundan går jag med egna hundar för extra och nya möten.

 • Olika datum och tider på dom olika tillfällena.

Boka här!

Apportering

Vi grottar ner oss i allt som hör apportering till. Passar dig som vill börja lära in en apportering och er som har kommit en bit på vägen och vill finslipa på detaljer.

 • Nytt tillfälle kommer inom kort.

BOKA HÄR!

Banträning Rallylydnad Nybörjarklass

Träna inför tävling eller bara för att det är roligt- på färdig bana.

Varje ekipage får gå samma bana så många gånger man vill och hinner, med paus emellan där personlig feedback ges om möjlig förbättring. Banvandring sker gemensamt och därefter bestäms startordning på plats.

 • Nytt tillfälle kommer inom kort.

BOKA HÄR!

Fritt följ/Fotgående

Behöver du påbörja ett fotgående, finslipa detaljer eller träna på uthållighet eller störningar- så passar detta tillfället perfekt! All träning anpassas efter ekipaget.

 • Nytt tillfälle kommer inom kort.

BOKA HÄR!

Tematräning NW Inomhussök

Kom och träna på färdiga inomhussökområden av varierande svårighetsgrad, klass 1. Man väljer själv om man vill gå på kända eller okända gömmor, och jobbar i par där en agerar "domare" när den andra söker. Banvandring sker innan så man kan får reda på vart gömmorna sitter. Jag kommer att gå runt och ge tips och råd under pågående sök eller efter färdigt sök. 

Krävs minst 4 deltagare för att tillfället ska bli av.

  Nya tider kommer inom kort.

  Tematräning NW Utomhussök

  Kom och träna på färdiga utomhussökområden av varierande svårighetsgrad, klass 1. Man väljer själv om man vill gå på kända eller okända gömmor, och jobbar i par där en agerar "domare" när den andra söker. Banvandring sker innan så man kan får reda på vart gömmorna sitter. Jag kommer att gå runt och ge tips och råd under pågående sök eller efter färdigt sök. 

  Krävs minst 4 deltagare för att tillfället blir av.

   Nya tider kommer inom kort.