Den 1 Maj är Gladiator-kullen 3 veckor gamla.

2 hanar finns att tinga för leverans den 5 Juni till arbetande hem. Förväntas bli sociala, stabila individer med fin djurkänsla, vilja att flytta djur och med god samarbetsförmåga.

Finns en tidigare kull efter samma kombination som ser mycket lovande ut.

Välkomna att höra av Er vid intresse!

☆Braxtorps Chocolate Diva☆


Diva är en härlig eyedog som har mycket fin djurkänsla. Hon är väldigt lyhörd och samarbetsvillig, något förarvek. Hon har lätt för att jobba i trånga utrymmen och stressar aldrig djur, hon är ovärderlig i arbeten med tackor och lamm! På nöt kan hon vid första anblicken se väldigt mesig ut men skenet bedrar, hon kan vara explosiv när det behövs. Mjuka flanker och lugna upptag, något långsam i hämt men inga låsningar. Jobbar till vardags på mindre fårbesättning.
Hon är en trygg familjehund som ställer upp på allt man ber henne om. Bor med barn, andra hundar, katter och hästar. Hon har haft två kullar med valpar som alla har ärvt hennes vänliga sinne och vilja att behaga. En avkomma finns att se hos mig. Han har deltagit på Unghunds-SM Nöt och Får 2018, Nordic Nursery 2018 och är kvalad till Unghunds-SM Nöt 2019.

Diva själv är sparsamt tävlad men har GK VP, Årets debutant 2014 och flertalet topp 10 placeringar IK1. Hon har även Godkänt Doftprov och flera Diplom i Nose Work- klass 1.
HD- A
ED- 0 (UA)
Ögon- UA 22/1 -2019
Känd MH-status

☆Ullbitens Dobby "Colin"☆


Colin som han kallas, är en ovärderlig arbetskamrat på både får och nöt. Det är alltid tryggt att ha med honom på jobb, då han inte ger upp även om det blir svårt eller tungt. Han har tryck under tassarna, men är lyhörd och vill vara till lags. Han har ett mycket trevligt sätt att hantera djur och pondus nog att flytta alla möjliga varianter av får och nöt - utan att för den skull stressa dem. Han är lättlärd och snappar upp uppgifter fort. Colin gillar att "gå" med djur, har delvis inlärda flanker i närarbetet men naturliga utgångar. Till vardags är han glad, positiv och okomplicerad.

Colin är sparsamt tävlad, men har GK VP, flertalet topp 10-placeringar i IK1 och NN2, samt SM kval på nöt i bagaget. Jobbar till vardags på mjölkgård och mindre fårbesättning.
HD- A
Ögon- UA
Gentestad fri från CEA och IGS.

Vid intresse av valp från denna kombinationen är Du välkommen att kontakta mig!
Anna Rosengren- 0702321923
nydala.ullboden@gmail.com

Om Du är intresserad av en Ullbodens-valp så skicka gärna en intresseanmälan med dina uppgifter samt vad Du erbjuder för hem!